Ενημερωτικό δελτίο Επιμελητηρίου Λέσβου

Παρακίνηση για Εμβολιασμό

08/07/2021

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Αναγνωρίζοντας ότι η εμβολιαστική κάλυψη που θα παρουσιάσουν τα νησιά μας (Λέσβος, Λήμνος, Άγιο Ευστράτιος) θα αποτελέσει καθοριστικό κριτήριο για την επιλογή τους από επισκέπτες, και καθώς βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή της Τουριστικής Περιόδου, από την οποία προσδοκούμε όλοι μας την επαγγελματική και οικονομική επιβίωση, ο εμβολιασμός, πέραν του κυρίαρχου θέματος της υγείας έχει και άμεσες, καθοριστικές επιπτώσεις στις τοπικές οικονομίες.

 

Σε συνάντηση των Φορέων Τουρισμού της Λέσβου, που έγινε με πρωτοβουλία και πρόσκληση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχη Βέρρου, εκφράστηκε η αγωνία αλλά και η πρόθεση όλων μας να  συμβάλουμε και εμείς ως παράγοντες του Τουρισμού κατά το μέγιστο δυνατόν, στην ενημέρωση και προτροπή των ανθρώπων του κοινωνικού και επαγγελματικού μας περιβάλλοντος, για άμεσο εμβολιασμό. Το θέμα μας αφορά άμεσα και καθοριστικά και για το λόγο αυτό θα πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες.

 

Σας καλούμε  λοιπόν, να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το σχέδιο "Ελευθερία",  για καθαρά νησιά “covid free”, που θα μας επιτρέψει να αγκαλιάσουμε και πάλι τους φίλους και επισκέπτες μας όπως παλιά, παρέχοντας τους πέραν της γνωστής, ζεστής,  παραδοσιακής, φιλοξενίας μας, και την ΑΣΦΑΛΗ και ΥΓΙΗ παραμονή τους.

 

Σας ευχαριστώ,

 

Με εκτίμηση,

 

Ευάγγελος Μυρσινιάς

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λέσβου

Back to Top