Ενημερωτικό δελτίο Επιμελητηρίου Λέσβου

Ηλεκτρονική αγορά Λέσβου - Direct Market Promo Επιμελητήρια

29/12/2020

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Επιμελητήριο Λέσβου θέλοντας να στηρίξει τις επιχειρήσεις μέλη του με κάθε τρόπο, προσφέρει αποκλειστικά στα μέλη του την δυνατότητα να αποκτήσουν «ηλεκτρονικό ράφι» και να ενεργοποιήσουν τις Online πωλήσεις τους, μέσω της πλατφόρμας Directmarket.gr

Η πρωτοβουλία αυτή του Επιμελητηρίου Λέσβου, θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα τους και να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές πωλήσεις ακόμη και αν δεν διαθέτουν δικό τους e-shop.

Κάθε επιχείρηση μέλος του Επιμελητηρίου μπορεί με πολύ απλές διαδικασίες και μέσω της ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου να κάνει την εγγραφή της, η δε διαχείριση της προβολής, των τιμών και των παραγγελιών γίνεται αποκλειστικά από την κάθε επιχείρηση.

Η υπηρεσία αυτή εντάσσεται στις ανταποδοτικές υπηρεσίες, και παρέχεται από το Επιμελητήριο Λέσβου προς τα μέλη του εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η ενίσχυση της εξωστρέφειας και η αύξηση των πωλήσεων των επιχειρήσεων, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Με τις θερμότερες ευχές όλης της Διοίκησης και του Προσωπικού του Επιμελητηρίου Λέσβου για ένα Υγιές, Ευτυχές, Χαρούμενο και Παραγωγικό νέο Έτος!

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΛΕΣΒΟΥ

 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΝΑΛΙ ONLINE ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΡΑ!!!  

ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ONLINE ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΝΟ 1 MARKETPLACE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ DIRECTMARKET.GR

1500 ΕΠΙXΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.400.000 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ!

 

Αγαπητή Επιχείρηση,

Το Επιμελητήριο Λέσβου συμμετέχει στην πλατφόρμα DirectMarket και σας δίνει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 2 ηλεκτρονικές βιτρίνες με δυνατότητα πωλήσεων για τα προϊόντα σας, μέσα από την Ηλεκτρονική Αγορά της Λέσβου και ταυτόχρονα με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο στην Πανελλαδική Αγορά www.directmarket.gr, σε 2 γλώσσες.

Τα προϊόντα και στις 2 αγορές ανεβαίνουν πολύ εύκολα χειροκίνητα αλλά και αυτόματα από αρχείο XML εάν διαθέτει η επιχείρησή σας. Η διαχείριση της προβολής, των τιμών και των παραγγελιών γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την κάθε επιχείρηση. Οι παραγγελίες εμφανίζονται στη Eιδική Διαχειριστική εφαρμογή για Εμπόρους από την ιστοσελίδα mystore.directmarket.gr ενώ αποστέλλονται ταυτόχρονα με email και με SMS.

 

 

Εάν επιθυμείτε τη συμμετοχή σας κάντε απλώς τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφθείτε το www.directmarket.gr(Μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια ακριβώς διαδικασία και μέσα από την Ηλεκτρονική Αγορά Λέσβου κάνοντας κλικ στο παρακάτω εικονίδιο στην ιστοσελίδα www.lesvos-chamber.com )

2. Επιλέξτε Εγγραφή-Δημιουργήστε κατάστημα και συμπληρώστε την Online Φόρμα Εγγραφής

Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε ένα email με αναλυτικές οδηγίες.
Στείλτε σε Αρχείο XML αν έχετε τα προϊόντα σας (σε link τύπου Skroutz ή Bestprice), που θα περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα σας (Τιμή Λιανικής, Φωτογραφίες προϊόντος, ΦΠΑ, Κατασκευαστή, Περιγραφή, Χαρακτηριστικά, Τεχνικά Χαρακτηριστικά κ.λπ.), ώστε να τα ανεβάσουμε εμείς. Η ανανέωσή τους θα γίνεται με τη συχνότητα που επιθυμείτε.
Η μόνη υποχρέωση που έχετε όταν λαμβάνετε παραγγελίες από το Directmarket.gr είναι να αποδέχεστε την παραγγελία και έπειτα να ενημερώνετε το status σε Αποστολή ή Ακύρωση για να μην παραμένουν σε εκκρεμότητα στο σύστημα αλλά και να ενημερώνεται αυτόματα ο αγοραστής.

 

Εκτός από τις πωλήσεις, η Επιχείρηση σας αποκτά τεράστια δυναμική και στο S.E.O. (Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης) του δικού σας κανονικού e-shop γιατί όλα τα προϊόντα σας θα αποκτήσουν πολλές ετεροαναφορές στο Internet.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

2610 452820 (Δευ-Παρ: 9.00-17.00)
Τμήμα Ηλεκτρονικής Αγοράς
info@directmarket.gr
www.directmarket.gr

Back to Top