Νέα

Ηλεκτρονική αγορά Λέσβου - Direct Market Promo Επιμελητήρια

04/01/2021

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΛΕΣΒΟΥ

 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΝΑΛΙ ONLINE ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΡΑ!!!  

ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ONLINE ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΝΟ 1 MARKETPLACE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ DIRECTMARKET.GR

1500 ΕΠΙXΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.400.000 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ!

 

Αγαπητή Επιχείρηση,

Το Επιμελητήριο Λέσβου συμμετέχει στην πλατφόρμα DirectMarket και σας δίνει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 2 ηλεκτρονικές βιτρίνες με δυνατότητα πωλήσεων για τα προϊόντα σας, μέσα από την Ηλεκτρονική Αγορά της Λέσβου και ταυτόχρονα με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο στην Πανελλαδική Αγορά www.directmarket.gr, σε 2 γλώσσες.

Τα προϊόντα και στις 2 αγορές ανεβαίνουν πολύ εύκολα χειροκίνητα αλλά και αυτόματα από αρχείο XML εάν διαθέτει η επιχείρησή σας. Η διαχείριση της προβολής, των τιμών και των παραγγελιών γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την κάθε επιχείρηση. Οι παραγγελίες εμφανίζονται στη Eιδική Διαχειριστική εφαρμογή για Εμπόρους από την ιστοσελίδα mystore.directmarket.gr ενώ αποστέλλονται ταυτόχρονα με email και με SMS.

 

 

Εάν επιθυμείτε τη συμμετοχή σας κάντε απλώς τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφθείτε το www.directmarket.gr(Μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια ακριβώς διαδικασία και μέσα από την Ηλεκτρονική Αγορά Λέσβου κάνοντας κλικ στο παρακάτω εικονίδιο στην ιστοσελίδα www.lesvos-chamber.com )

2. Επιλέξτε Εγγραφή-Δημιουργήστε κατάστημα και συμπληρώστε την Online Φόρμα Εγγραφής

Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε ένα email με αναλυτικές οδηγίες.
Στείλτε σε Αρχείο XML αν έχετε τα προϊόντα σας (σε link τύπου Skroutz ή Bestprice), που θα περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα σας (Τιμή Λιανικής, Φωτογραφίες προϊόντος, ΦΠΑ, Κατασκευαστή, Περιγραφή, Χαρακτηριστικά, Τεχνικά Χαρακτηριστικά κ.λπ.), ώστε να τα ανεβάσουμε εμείς. Η ανανέωσή τους θα γίνεται με τη συχνότητα που επιθυμείτε.
Η μόνη υποχρέωση που έχετε όταν λαμβάνετε παραγγελίες από το Directmarket.gr είναι να αποδέχεστε την παραγγελία και έπειτα να ενημερώνετε το status σε Αποστολή ή Ακύρωση για να μην παραμένουν σε εκκρεμότητα στο σύστημα αλλά και να ενημερώνεται αυτόματα ο αγοραστής.

 

Εκτός από τις πωλήσεις, η Επιχείρηση σας αποκτά τεράστια δυναμική και στο S.E.O. (Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης) του δικού σας κανονικού e-shop γιατί όλα τα προϊόντα σας θα αποκτήσουν πολλές ετεροαναφορές στο Internet.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

2610 452820 (Δευ-Παρ: 9.00-17.00)
Τμήμα Ηλεκτρονικής Αγοράς
info@directmarket.gr
www.directmarket.gr

Back to Top