Νέα

Επιχειρηματικές Συναντήσεις με επιχειρήσεις από την Βοσνία - Ερζεγοβίνη, ΣΕΒ, 22 Μαϊου 2018

11/05/2018

Αξιότιμες κυρίες / Αξιότιμοι κύριοι,

 

Το Επιμελητήριο Λέσβου σας προωθεί την ανακοίνωση του ΣΕΒ αναφορικά με τη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων με επιχειρήσεις από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στην Αθήνα, την Τρίτη 22 Μαΐου 2018.

Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, μπορεί να αποστείλει τα στοιχεία επικοινωνίας του καθώς και τους εκπροσώπους των εταιρειών που ενδιαφέρεται να συναντήσει (επισυνάπτεται λίστα συμμετεχόντων από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη), μέχρι την Τετάρτη 16 Μαΐου 2016 (κα Β. Μακρυγιάννη, Τομέας Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων Τ. 211 5006 121, Ε. vmakrigianni@sev.org.gr).

 

 

Η Ανακοίνωση του ΣΕΒ έχει ως εξής:

 

 

 Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, ο Τομέας Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων του ΣΕΒ, διοργανώνει επιχειρηματική συνάντηση με επιχειρήσεις από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη στην Αθήνα, την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στην Ελλάδα και το Επιμελητήριο Εξωτερικού Εμπορίου της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.

Κατά τη συνάντηση θα διενεργηθούν στοχευμένες Β2Β συναντήσεις μεταξύ των ελληνικών και των επιχειρήσεων από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Για τη διευκόλυνσή σας, παρακαλούμε όπως βρείτε συνημμένα το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ενημερωτικό σημείωμα για την αγορά, καθώς και τη λίστα με τις συμμετοχές από την πλευρά της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Εφόσον ενδιαφέρεσθε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το όνομα του εκπροσώπου της εταιρείας με τα στοιχεία επικοινωνίας του, καθώς και τις εταιρείες με τις οποίες ενδιαφέρεστε να συναντηθείτε, μέχρι την Τετάρτη 16 Μαΐου 2016 (κα Β. Μακρυγιάννη, Τομέας Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων Τ. 211 5006 121, Ε. vmakrigianni@sev.org.gr).

DOWNLOADS:
Draft Agenda Bosnia
Country Report - Bosnia - Herzegovina
B&H Companies
Back to Top