Νέα


Το Επιμελητήριο Λέσβου στο πλαίσιο της εφαρμογής του «Κανονισμού Ξυλείας» και σε ότι αφορά την κατάρτιση του «Περιφερειακού Μητρώου Φορέων Εκμετάλλευσης» και του «Περιφερειακού Μητρώου Εμπόρων» ενημερώνει...

Περισσότερα

Το Επιμελητήριο Λέσβου ενημερώνει τα μέλη του, ότι η παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση Mercy Corps που δραστηριοποιείται στη Λέσβο, μας πληροφόρησε ότι υλοποιεί ένα πρόγραμμα Cash Programming που αφορά πρόσφυγες.

Περισσότερα


Feb 082016

Σειρά από επαφές σε Αθήνα και Βρυξέλλες πραγματοποίησαν από τις 12 έως και τις 15 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος κύριος Ευάγγελος Μυρσινιάς, και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Λέσβου, Αντιπρόεδρος κύριος Παρασκευάς Φραντζέσκος, Γενικός Γραμματέας κύριος Γεώργιος Εγγλέζος και Οικονομικός Επόπτης κύριος Νικόλαος Αθανάσης.

Περισσότερα


Ένα σημαντικό ψήφισμα εγκρίθηκε και έγινε αποδεκτό από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο αφορά τις νησιωτικές κοινωνίες και θα ωφελήσει τις νησιωτικές οικονομίες.

Περισσότερα


Πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου στο νησί Μαλίνσκα της Κροατίας διεθνές συνέδριο με θέμα "Έξυπνες πολιτικές για Έξυπνα Νησιά" το οποίο συνδιοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Δίκτυο Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ε.Ε. γνωστό και ως INSULEUR.

Περισσότερα


Συνεδρίασε το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνών με θέμα εκτός των άλλων την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του βορείου Αιγαίου με τη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα


Back to Top