Νέα


Το Επιμελητήριο Λέσβου στο πλαίσιο της εφαρμογής του «Κανονισμού Ξυλείας» και σε ότι αφορά την κατάρτιση του «Περιφερειακού Μητρώου Φορέων Εκμετάλλευσης» και του «Περιφερειακού Μητρώου Εμπόρων» ενημερώνει...

ΠερισσότεραFeb 082016

Σε μια προσπάθεια αφύπνισης του πνεύματος των Χριστουγέννων, το Επιμελητήριο Λέσβου, διοργανώνει σειρά εορταστικών εκδηλώσεων σε Μυτιλήνη και Καλλονή, με σκοπό την δημιουργία ενός σκηνικού θαλπωρής και μαγείας έτσι όπως μόνο η γιορτή των Χριστουγέννων ξέρει να «σκηνοθετεί»!

Περισσότερα


Το Επιμελητήριο Λέσβου ενημερώνει τα μέλη του, ότι η παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση Mercy Corps που δραστηριοποιείται στη Λέσβο, μας πληροφόρησε ότι υλοποιεί ένα πρόγραμμα Cash Programming που αφορά πρόσφυγες.

Περισσότερα


Το Επιμελητήριο Λέσβου σας προσκαλεί την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Παυλακέλλης», του Επιμελητηρίου, σε Ενημερωτική Εσπερίδα που διοργανώνει σε συνεργασία με το δίκτυο ΠΡΑΞΗ, με θέμα τις «Ευκαιρίες Χρηματοδότησης για τις ΜΜΕ τον Κλάδο των Τροφίμων, της Βιώσιμης Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης από Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα της περιόδου 2014-2020».

Περισσότερα


Feb 082016

Σειρά από επαφές σε Αθήνα και Βρυξέλλες πραγματοποίησαν από τις 12 έως και τις 15 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος κύριος Ευάγγελος Μυρσινιάς, και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Λέσβου, Αντιπρόεδρος κύριος Παρασκευάς Φραντζέσκος, Γενικός Γραμματέας κύριος Γεώργιος Εγγλέζος και Οικονομικός Επόπτης κύριος Νικόλαος Αθανάσης.

ΠερισσότεραBack to Top